April - Maj - Juni 2020

Tilbage til Draco

I foråret blev projekt Flyfish sat på pause, da der skulle bruges meget tid på den Draco 2300 jeg købte i efteråret 2019. Det skulle vise sig, at der var en alvorlig skjult fejl i båden, samt mange småting der skulle laves. Den skjulte fejl, var at selve bundrammen i båden var slemt angrebet af råd. Båden har formentlig stået fuld af vand i lang tid. Derfor måtte alt, undtaget motoren, tages ud af båden, den gamle bundramme fjernes, ny støbes i og alt inventar installeres igen. Det meste af inventaret måtte renoveres/lakeres inden den blev installeret. Alt dette tog hele foråret og noget af sommeren og båden kunne først prøvesejles kort før sommerferien.

Dette projekt kommer der ikke nogen beskrivelse af her på sitet, umiddelbart. Efterhånden er dette site så gammel, at jeg ikke har planer om at tilføje mere, men i stedet reducere og kun opdatere det mest nødvendige, det vil sige projekt Flyfish. Softwaren som jeg vedligeholder sitet her i(MS Front Page), er for længst udgået, der bliver ikke lavet flere opdateringer og PC'en som programmet ligger på, er meget gammel. Det vil sige, at når den ikke kan længere, vil det ikke være muligt at opdatere dette site.

Når det en dag sker, må hele sitet flyttes over på en anden platform. Det vil være et stort arbejde, derfor reducerer jeg indholdet på dette site. Der er efterhånden kommet så mange muligheder for at finde information, at mange informationer på sitet her, begynder at miste relevans. Derfor vil jeg reducere sitet her til et minimum. Når engang overflytningen skal ske, vil projekt Flyfish også blive betragteligt reduceret.

Tilbage Næste