April - Maj - Juni 2022

Tilbage til Draco

I løbet af foråret gik jeg i gang med at forberede til den velnok største opgave, maling af skrog, i første omgang overdelen. Men også forberedelse til bundbehandling. Al gelcoat blev tidligere slebet af og reparation af småskaderne påbegyndt. Nu da temperaturen var kommet op, kunne spartlearbejdet fortsætte.

Det blev også tid til at løfte den ene motor ud, som har ligget i motorrummet i nogle år nu. Den blev lagt ned, for at lave diverse beslag og rørføringer. Men det job er stort set på plads nu, så motoren må ud nu, da motorrummet skal males færdig. Det fik kun et lag, inden motoren blev prøvemonteret.

Overdelen af skroget blev primet i fjor, men som forventet, dukkede diverse småfejl op som også måtte spartles. Dette blev gjort og to yderlige lag primer påført.

Under arbejdet med at prime, blev det klart at når overdelen skulle sprøjtes, vil det være en kæmpe fordel at kunne gå rundt om båden i den rigtige højde. Derfor fandt jeg diverse bukke, stiger, lange plader, gamle stueborde og hvad jeg ellers havde i værkstedet, for at lave en platform i ca 1 meters højde, hele vejen rundt om båden.

Tilbage Næste