April - Maj - Juni 2012

Tilbage til Draco

I dette kvartal har projektet stort set stået stille, da projekt 1700 Topless blev mere omfattende end først antaget. Men de fleste vil nok nikke genkendende til, at når først man begynder at skille gamle ting ad, dukker der mange uforudset ting frem. En flytning af værkstedet bremsede også projektet.

Jeg har besluttet at færdiggøre projekt Topless først, da det er en forholdsvis overkommelig opgave og det vil være rart at få det afsluttet, så der ikke er for mange løse ender. Draco 1800 Suntop mangler på nuværende tidspunkt få detaljer, inden den er sejlklar, så når begge disse både er klar, kan der sætte fuld fokus på Projekt Flyfish igen. Det forventes at kunne ske til sensommeren/efteråret 2012.

I løbet af foråret, anskaffede jeg disse pumper, som stammer fra et par John Deere marinemotorer. De skal tilpasse Mercedes motorerne. Pumperne er originale Johnson F7B-9, så det er ikke noget problem at skaffe impeller til dem. Den største udfordring, bliver at få lavet en modpart på Merceds motorerne, som passer på pumpens stråleaksel (SAE A spline, 9T 16/32).

Tilbage Næste